2009. július 21.

Bróker tanfolyam

Bróker tanfolyam kezdőknek és haladóknak

A tőzsdén kereskedni könnyű feladat, de azt megfelelő brókeri tudás nélkül sikeresen csinálni, magas jövedelmet elérni csak következetes stratégia és a hozzá tartozó célravezető szabályok betartásával lehet. A bróker tanfolyamon oktatott stratégiák bármely nagy forgalmú piacon hihetetlen találati aránnyal működnek. A kereskedési platform magyar nyelvű, így a használatához nincs szükséges angol nyelvtudásra sem. A néhány szak szó pedig a tanfolyam keretein belül elsajátíthatóak. A bróker tanfolyamon gyakorlati tudást kapsz, nem csak egy papírt, mint a legtöbb iskolában.

A tanfolyamon elhangzottakat már másnap élőben hasznosíthatod. Hasonló gondolkodású emberekkel találkozhatsz, akik nem fognak téged csodabogárnak tekinteni. Heti és havi meetingeken a gyakorlatban felmerült kérdéseidre azonnal választ kaphatsz a bróker tanfolyam oktatóitól, akik maguk is kereskednek. A bróker tanfolyam után a meetingeken élőben kereskedhetsz tapasztalt tradereink segítségével
.

Bróker tanfolyami napok

1. Bróker nap
- Alapfokú tőzsdei ismeretek
- Technikai elemzés alapjai
- A gyakorláshoz, s később a kereskedésekhez szükséges ingyenes szoftver telepítése laptopodra

2-3. Bróker nap
- Money management
- Tőzsdén történő üzletek lebonyolításának ismertetése
- A kereskedési szoftver használata

4. Bróker nap
- Biztonságos és működő stratégiák bemutatása
- Tőzsdei kereskedés

Kinek ajánljuk a bróker tanfolyamot?

A bróker tanfolyamot egyaránt ajánljuk mindazoknak, akik csak most ismerkednek a tőzsdei befektetés világával, illetve azoknak , akik már rendelkeznek tapasztalattal a kereskedések terén, de úgy érzik, hogy tartós sikereket még nem értek el.
A tanfolyamon végzettek 2008 -ban 60 - 70% átlaghozamot értek el az általunk oktatott stratégia alkalmazásával. Kíváncsi vagy erre a stratégiára?

Bróker tanfolyamok több cégtől! Válaszd ki a számodra megfelelő bróker tanfolyamot!

Figyelmeztetés!

A tőzsdei kereskedés nagy kockázatú tevékenység és nem tudja mindenki sikeresen alkalmazni. A magas tőkeáttét kétélű fegyver és a befektető ellen is dolgozhat, nem csak mellette. Mielőtt tőzsdei kereskedésre adja a fejét körültekintően elemezze befektetési körülményeit, tapasztalatát és kockázatvállalási hajlandóságát. Fennáll a lehetősége annak, hogy elveszti befektetésének egy részét vagy az egészet, ezért csak annyit kockáztasson, amennyit megengedhet, hogy elveszítsen. Amennyiben bizonytalan, tartózkodjon mindenfajta tőzsdei kereskedéstől és kérje független tanácsadók segítségét.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése